top of page

    PRIMA  -  ЕФЕКТИВНІ       СТРАТЕГІЇ   НАВЧАННЯ

КЕРУЙ СВОЄЮ СВОБОДОЮ! 

Вже понад 10 років ми успішно проводимо індивідуальні навчальні сесії для дітей і дорослих.

 

PRIMA пропонує ліцензійні 30-годинні програми з читання, письма, математики, концентрації уваги і виконавчої діяльності /РДУ(Г) та аутизму за методом Дейвіса®: 

  • Дислексія

  • Дисграфія і почерк 

  • Дискалькулія 

  • Управління увагою і корекція СДУ (Г)

  • Аутизм

Якими б не були ваші здібності до навчання, ми допоможемо вам отримати інструменти та навички, щоб досягти успіху в навчанні та підвищити впевненість – надихаючи на навчання протягом усього життя.

МИ ДОПОМОГАЄМО:

Пластилиновая модель и слово "Дислексия"

Комплексний підхід у спеціально обладнаному стимулюючому, безпечному та виховному середовищі за персональною програмою розвитку для кожної дитини в набутті основних навчальних навиків, виконавчих функцій та  управління увагою. 

НЕЙРОВІДМІННИМ

Книги, пластилин и мячики "куш"

Навчання батьків роботі з нейровідмінною дитиною в домашньому середовищі. Сценарії підтримуючої уваги вдома і в школі.

Передача основних ментальних інструментів, які дитина отримала в ході курса. 

Валідуюча підтримка і позитивна психотерапія для батьків.  

Вечірній курс для батьків - 6 практичних занять, які включають базові вправи за методом Дейвіса. 

БАТЬКАМ

Женщина внимательно слушает семинар

Прості, інноваційні та ефективні інструменти для вчителів початкових класів.

Надання всім дітям навичок для досягнення успіху

Вчителям легко навчитися та застосовувати ці інструменти в класній роботі. 

Надають маленьким дітям інструменти, необхідні для контролю рівня енергії та концентрації уваги.

ПЕДАГОГАМ

Ми всі бачимо наше життя  по-різному, і  кожен може запропонувати світові щось унікальне.

Але, за статистикою, кожна п'ята людина з відмінностями в освіті та мисленні часто залишається поза увагою.

Таланти залишаються невикористаними, тому що у цієї категорії людства немає підтримки й ресурсів, яких вони потребують для саморозкриття. 

Якщо світ втратить їх, ми всі програємо. 

Ми  дотримується концепції нейрорізноманітності. 

Згідно з нею, всі люди відрізняються з точки зору наших нейрокогнітивних здібностей.

 

У кожного є як таланти, так і речі, які ми долаємо.

Однак для деяких людей різниця між цими сильними сторонами та труднощами є більш вираженою. І це може принести як перевагу, так і утруднити сприймання деяких речей. 

Допомагаємо реалізувати свої здібності і стати успішними людям, які борються такими труднощами, як дислексія, дисграфія, дискалькулія, диспраксія, розладами уваги СДУ та СДУГ (синдром дефіциту уваги з гіпер або гіпоактивністю або без них), проблемами з виконавчими труднощами, причинно-наслідковими звязками та поведінковими проблемами. 

Ми працюємо з клієнтами з широким спектром відмінностей у навчанні, включаючи: діагностику, вдосконалення, корекцію, а також з тими, хто вже пройшов інші програми і не досяг бажаного результату.

 Якщо студент бажає та мотивований вирішити навчальну проблему, PRIMA  може запропонувати йому персоналізовані інструменти для досягнення успіху.

ПОСЛУГИ 
 

Вступна співбесіда для виявлення освітніх проблем і постановки цілей програми.

ДІАГНОСТИКА

Забезпечує розуміння основних логічних концепцій, які лежать в основі всієї математики, та оволодіти основними арифметичними функціями.

МАТЕМАТИКА

Корекція дислексії та поліпшення навичок читання і письма.

ЧИТАННЯ

Надає інструменти та розуміння, необхідні для подолання проблем, які зазвичай асоціюються з СДУГ (синдром дефіциту уваги з гіперактивністю або без неї) або труднощами з виконавчими функціями.

УПРАВЛІННЯ УВАГОЮ

Покращує  розбірливість написаного, викладення думок на папері, вміння бачити і виправляти свої помилки, покращує  правопис.

ПИСЬМО І ПОЧЕРК

Знайомить дітей молодшого віку з інструментами уваги/фокусування та саморегуляції, забезпечує вивчення алфавіту та надає техніки для набуття початкових навичок підготовки до читання та читання.

ЮНИЙ ЧИТАЧ

ВІДГУКИ

Александра Чиркова, Киев

Я – клинический психолог, психотерапевт.  У меня есть дочь Тая, она чудесная и я многому научилась благодаря ей.
Тае 15 лет, мы прошли большой путь по работе с дислексией: мы пекли буквы из теста, рисовали их на снегу, читали вслух, пели песни, много тысяч часов рассказывали и пересказывали истории. Одна из самых больших сложностей была с чтением и пониманием текста. Это превращало учебу в муку, для изучения пары абзацев по истории нужно было либо мне пересказывать Тае этот текст, либо тратить пару часов на чтение и попытки понять его. Несмотря на то, что у Таи потрясающая память, воображение и уникальное  восприятие мира, это было очень тяжело, сложно и часто забирало все наши ресурсы.   После курса с Вами, Тамара, это было похоже на чудо – через несколько дней после окончания курса я заметила, что Тая прихватывает книгу с собой на работу (она работала волонтером на телесъёмках) и просто читает ее по пути в метро. Буквально за пару недель она прочитала первую часть Ведьмака.
И не просто прочитала, она цитировала, она могла за ужином просто открыть книгу и зачитать интересные моменты вслух, чего почти никогда не делала, т.к. раньше это звучало сбивчиво и непонятно. Как будто открылась дверь в целый огромный мир.
Кроме того, я замечаю, что случился какой-то качественный скачек в изучении английского языка – она начала легче говорить на свободные темы и получать удовольствие. 
Лично мне стало ясно наконец как я могу действительно помочь дочери, понятен путь, по которому можно идти и это очень ценно.

 

ГАЛЕРЕЯ

ПРОЙДІТЬ КОРОТКЕ ОПИТУВАННЯ 

І отримайте безкоштовну консультацію 

15 хв.

bottom of page